Eengezinswoning, Baulers

In het landelijke dorpje Baulers, in de provincie Waals-Brabant, werd het dak van een nieuwe eengezinswoning afgedicht met het kwaliteitsvolle Sure-Seal Pre-tape EPDM-rubbermembraan.  Voor het uittekenen van dit mooie nieuwbouwproject deed de bouwheer een beroep op architect XVDH uit Ottignies.

 

De keuze was snel gemaakt

Dakwerker Optimiso uit Gembloers is rotsvast overtuigd van de kwaliteit van dit EPDM-dakrubber. Sure-Seal Pre-tape is sterk UV-en ozonbestendig, beloopbaar bij extreme weersomstandigheden, milieuvriendelijk en recycleerbaar. Daken met Sure-Seal Pre-tape EPDM-rubber hebben een verwachte levensduur van minstens 50 jaar, zijn 100 % waterdicht en bijzonder veilig: de dakwerken worden uitgevoerd zonder vlam op het dak!

Sure-Seal EPDM met Pre-tape op privéwoning in Baulers Waals-Brabant

Als eerste stap werd een Alutrix dampscherm aangebracht. Daarbovenop werd dan, omwille van zijn goede lambda-waarde, IKO Enertherm ALU-isolatie geplaatst. Ten slotte verkleefden de dakwerkers de Sure-Seal Pre-tape EPDM met behulp van de Sprayfix contactlijm.

 

 Pre-tape, wat?

EPDM met Pre-tape is EPDM met een vooraf in de fabriek aangebrachte zelfklevende tape. Omdat de naadverbinding al bij productie wordt voorzien, kunnen de dakwerkers de afdichting tot 70% sneller en veilig plaatsen. Kortere plaatsingstijden: check!  Snellere resultaten: zeker weten!

Sure-Seal EPDM met Pre-tape voor privéwoning in Baulers Waals-Brabant

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Een goede plaatsing is belangrijk

De dakwerkers van Optimiso hebben de door het FBO erkende opleidingen gevolgd bij VM Building Solutions en zijn dus op de hoogte van de laatste voorschriften inzake plaatsing en kwaliteit van EPDM. Een goede plaatsing is onontbeerlijk om de waterdichtheid van uw dak te kunnen garanderen. Zelf een opleiding volgen? Schrijf u dan snel in op www.irs-btech-epdm.be/pages/nlProfDakOpl.html

 

Ook over de taalgrens kennen dakwerkers onze kwaliteitsvolle EPDM-dakafdichtingen. Of wat zegt het spreekwoord ook alweer? Liefde (voor een product) kent geen grenzen?

 

Projectdetails

Bouwheer

Meneer en Mevrouw Xhrouet

Dakwerker

Optimiso (Sint-Joost-ten-Node)

Architect

XVDH (Ottignies)

Type EPDM

Sure-Seal Pre-tape 1,5 mm

Type gebouw

Privéwoning

Plaats van de werf

Baulers (Waals-Brabant)

Welke isolatie

IKO Enertherm ALU

Grootte van de werf

120 m2